Riskit ja faktat

Asiakas näkee piirretyn kuvan ennen kuvan tekemistä ja hyväksyy tässä vaiheessa kuvan olevan sellainen kuin halusi. Mahdolliset muutokset on ilmoitettava ENNEN tatuoinnin tekemistä ihoon.

Valmis tatuointi poikkeaa aina jonkin verran suunnittelupiirroksesta. Ihotyyppi ja ihon väri vaikuttavat lopputulokseen. Tatuointi mukautetaan yksilölliseen anatomiaan sopivaksi muodon, värin ja koon suhteen. Lopullisen tuloksen esikatselu ei ole koskaan mahdollista. Parhaimman lopputuloksen saamiseksi useimmiten vaaditaan yksi tai useampi vahvistuskerta.

Tatuointi ja kestopigmentointi muuttuu ajan saatossa.

Tatuointien vahvistus on maksullinen 10€. Kuluvien kohtien kuten sormet, varpaat, kämmenselkä- ja pohja ,taipeet, kasvot, kaula, vahvistus on maksullinen 60€.

Useita tunteja vaativaan kuvaan varataan usein kaksi tai useampia kertoja, jotta kuva saadaan valmiiksi. Värityskertojen välissä on muistettava että tatuointi on keskeneräinen, eikä vastaa vielä odotettua lopputulosta.

Mikäli tatuoinnissa on paranemisen jälkeen korjattavaa tai vahvistettavaa on tästä ilmoitettava tatuoijan tekijälle itselleen ja sovittava ensisijaisesti vain hänen kanssaan mahdollisesta korjauksesta. 

Kestopigmentoinneissa vahvistus on aina maksullinen. Uusien kestopigmentointien jälkeen tehtävä ensimmäinen vahvistuskerta on mahdollista tehdä kuukauden kuluttua haavan parannuttua, mutta maksimissaan kolmen kuukauden sisään. Mikäli aika venyy sen yli on hinta sama kuin ensimmäisellä kerralla.

Mahdolliset komplikaatiot: allergiat/ infektiot/ tulehdukset

Hyvästä hoidosta ja hygieniasta huolimatta komplikaatio voi syntyä. Allergiset reaktiot ja tulehdukset ovat mahdollisia, eikä infektioriskiä voi sulkea pois. Tatuoija vastaa komplikaatioriskien minimoimisesta asiaankuuluvasti desinfioiduilla välineillä ja tiloilla. Asiakkaan vastuu alkaa heti tatuointiajan loputtua, jolloin hän vastaa komplikaatioriskien minimoimisesta itse oikeanlaisella jälkihoidolla ja puhdistuksella.

Mikäli komplikaatioita ilmenee tatuoinnin seurauksena, mene lääkäriin. Huomaa, että mikään vakuutus ei välttämättä korvaa kuluja.

Tatuoinnin leviäminen iholla ei toivotun näköiseksi eli " Blow out" on harvinainen komplikaatio joka johtuu tatuointivärien leviämisestä ihonalaiseen rasvakudokseen. Ihon kudostyyppi vaikuttaa asiaan eikä tatuoija pysty etukäteen sulkemaan komplikaation mahdollisuutta pois

Peittokuvaa tehtäessä tulee  ymmärtää, että uusi kuva tulee ihoon vanhan kuvan päälle, jolloin lopputuloksesta on mahdotonta saada mallikuvaa vastaavaa. Ajan saatossa vanha kuvaa tulee esiin uuden kuvan alta. Sinertävää mustaa ei pysty peittämään edes mustalla täysin. Kaikkien muiden värien alta vanha musta muste tulee kuultamaan läpi.

Kaikki värikuvat haalistuvat ajan saatossa.Luo kotisivut ilmaiseksi!